“Έτσουξε” την Άγκυρα η απελευθέρωση των Τούρκων στρατιωτικών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι στηρίζει «πραξικοπηματίες, τρομοκράτες” .

Ο Μποζντάγ είπε,ότι πρόκειται για μια πολιτική απόφαση και εξαπέλυσε ξανά «πυρά» κατά του πρωθυπουργού.
«Νομίζαμε πως ο Τσίπρας τηρεί τις δεσμεύσεις του» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας .
Κάποιος να μάθει στον κ. Μποζντάγ ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια τελείως διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία της δικαιοσύνης. Με προβλήματα και παθογένειες η δικαιοσύνη εδώ λειτουργεί. Αντιθέτως στη χώρα του δεν υπάρχει καν! Ας αφήσει λοιπόν ο Μποζντάγ τα μαθήματα και τις υποδείξεις, γιατί μόλις προχθές ο …δημοκράτης πρόεδρος του από το βήμα προεκλογικής συγκέντρωσης δίκασε και καταδίκασε τον Ντεμιρτάς , επικεφαλής του φιλοκουρδικού κόμματος.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016