Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, έχει συχνά ειρωνευθεί την Ελλάδα για τα οικονομικά της προβλήματα. Έχει επιτεθεί και στους Ευρωπαίους για την “βοήθεια που παρέχουν στους χρεοκοπημένους Έλληνες”.

Όλα εδώ …πληρώνονται όπως φαίνεται.

Η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την Τουρκία. Τουρκικά πανεπιστήμια ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την ετύπωση συγγραμμάτων για τους φοιτητές! Κάτι μας θυμίζει…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ,Artı Gerçek, “εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαστές, των οποίων τα δίδακτρα περιλάμβαναν και βιβλία, δεν θα πάρουν συγγράμματα”.

” Για να προστατέψουμε τους σπουδαστές μας από την αύξηση της τιμολόγησης που προκαλείται από την άνοδο του κόστους των χαρτιού και των υλικών εκτύπωσης επιλέξαμε τη λύση του διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ‘ “δήλωσε εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Anadolu.

Μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου του 2018, οι τιμές του χαρτιού στην Τουρκία αυξήθηκαν από 600 σε 940 δολάρια τον τόνο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016