Με το Μακεδονικό όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλοί πολιτικοί “έπαιξαν”. Άλλα έλεγαν στον κόσμο, άλλα πίστευαν κι άλλα λένε τώρα. Δεν θα επέτρεπαν ποτέ να χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία και είχαν αποδεχτεί το ΠΓΔΜ! Ακόμη κι όσοι έπαιξαν ρόλο καταστροφικό στην υπόθεση έγιναν Μακεδονομάχοι. Η ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το Σκοπιανό, που ο καθένας μπορεί να δει στο youtube είναι πολύ διαφωτιστική.
Υπήρχαν και οι άλλοι που εμφανίζονταν πολύ άνετοι στο να βρεθεί μια λύση με τα Σκόπια και τώρα σκίζουν ιμάτια για τη συμφωνία των Πρεσπών . Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ραδιοφωνικός παραγωγός που έκανε “επαναστατικές εκπομπές”, μιλά στο βίντεο στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή Πρωταγωνιστές του Mega.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016