Επίθεση στην κυβέρνηση επειδή «οι νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν πως οι επικουρικοί συνάδελφοι τους που διορίστηκαν μέσα στην πανδημία παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες», εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι «προφανώς το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι αποτελεσματικό μόνο στο να καταστέλλει τις διαμαρτυρίες τους, να αντιμετωπίζει τα αιτήματα τους με ξύλο και χημικά, να τους εκπαραθυρώνει από το δημόσιο σύστημα υγείας μετά το πέρας των συμβάσεων τους, να τους αφήνει παντελώς έκθετους χωρίς μέσα προστασίας και υλικοτεχνική υποστήριξη στην μάχη τους έναντι του κορονοϊού και ενίοτε να τους ‘χειροκροτά’».

 

Κατά τα λοιπά, προσθέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «το ίδιο επιτελικό κράτος της ΝΔ δεν είναι ικανό να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα, τις υπερωρίες, να τους μονιμοποιήσει τις συμβάσεις, να τους ενισχύσει με πόρους και υλικά. Αυτό το επιτελικό κράτος άνοιξε σήμερα την πόρτα του στον τουρισμό, με όραμα τα ΣΔΙΤ στην υγεία».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016