Για “κατασκοπευτικό θρίλερ” στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας γράφει το tempo24.news.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα δύο ξένοι υπήκοοι φέρονται να έχουν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Πρόκειται για ένα ελικόπτερο τύπου AS 350BA Ecureuil, το οποίο εντοπίστηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου να πετά χωρίς άδεια πάνω από τις εγκαταστάσεις του.

Έπειτα από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι χειριστές του ελικοπτέρου είχαν καταθέσει μεν σχέδιο πτήσης,που δεν είχε σχέση με την Ανδραβίδα. Το πιο ύποπτο είναι ότι το ελικόπτερο φέρεται να το έχει μισθώσει Αλβανός.

Αμέσως μετά την προσγείωσή του ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ένας Γερμανός που ήταν και ο χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό, να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Από τον έλεγχο που έγινε στο ελικόπτερο προέκυψε ότι υπήρχαν σ΄ αυτό καταγραφικές συσκευές και κάμερες.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016