Το βίντεο που ανέβασε χθες το τουρκικό ναυτικό στην επίσημη ιστοσελίδα του, με την βολή τορπίλης από υποβρύχιο, άφηνε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Μάλλον …σκόπιμα. Σε ποια άσκηση έγινε η βολή; Που έγινε αυτή η άσκηση; Το γεγονός ότιοι φωτογραφίες και το βίντεο δεν συνοδεύονταν από κάποιες βασικές πληροφορίες άφηνε τον καθένα να υποθέτει ότι θα μπορούσε η βολή να έχει γίνει κάπου στη …Μεσόγειο και ειδικότερα στην περιοχή πέριξ της Κύπρου.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν ισχύει! Οι Τούρκοι έκαναν βολή σε μια περιοχή πολύ μακριά από την επίμαχη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Militaire.gr από πηγές του ΠΝ, η βολή έγινε …στη Μαύρη Θάλασσα. Από που προκύπτει αυτή η εκτίμηση; Από τις φωτογραφίες που δείχνουν το πλοίο-στόχο να ρυμουλκείται στον Βόσπορο με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα, από τις 10 ως τις 15 Οκτωβρίου.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016