Χωρίς καμία πειστική δικαιολογία, το ΥΠΕΘΑ προχωρά σε αλλαγή διοίκησης στο Πολεμικό Μουσείο. Επιπλέον για πρώτη φορά το “τιμόνι” δεν θα το κρατά απόστρατος Αξιωματικός αλλά πολιτικό πρόσωπο!

Η σημερινή ηγεσία κρίνεται απολύτως επιτυχημένη κι αυτό δεν προκύπτει μόνο από τους αριθμούς. Το Πολεμικό Μουσείο και τη δράση του τα βρήκαμε μπροστά μας παντού ,ακόμη και στο μακρινό Σικάγο, όπου ετοιμάστηκε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τη Γενοκτονία του Ελληνισμού. Οι δημιουργοί του ,το Πολεμικό Μουσείο ευχαρίστησαν πρώτα απ΄ όλους για τη βοήθεια στην παραγωγή αυτού του ντοκιμαντέρ.

Παραμένει μυστήριο λοιπόν η επιμονή για αλλαγή διοίκησης στο Πολεμικό Μουσείο.Και τα μυστήρια προκαλούν δικαιολογημένα καχυποψία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016