Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει όλα όσα “εθιμοτυπικά” πλέον προβλέπονται να κάνουν οι νέοι πρωθυπουργοί στο ΥΠΕΘΑ. Συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενημέρωση από την στρατιωτική ηγεσία και επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Από εκεί έχει προγραμματιστεί να μιλήσει με τα πληρώματα δύο πολεμικών πλοίων μας που βρίσκονται εν πλω, αλλά και με ακριτικές μονάδες του στρατού και βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Γι΄ αυτό και από το πρωί όσοι αξιωματικοί είναι επιφορτισμένοι μ΄ αυτές τις επικοινωνίες τρέχουν και δεν φθάνουν ,ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα. Από το πρωί πάντως έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα ,τα οποία μέχρι τις 16.30 που θα φθάσει ο κ.Μητσοτάκης στο ΥΠΕΘΑ θα ΄χουν λυθεί.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016