Μπορεί όλοι να λένε ότι Μητσοτάκης και Καμμένος έχουν άθλιες σχέσεις και ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συνυπάρξουν, αλλά οι κινήσεις που γίνονται από τη ΝΔ άλλα δείχνουν. Όλα τα ονόματα αποστράτων που προορίζονται για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι από τους αγαπημένους του πρώην ΥΕΘΑ και ο Καμμένος έχει ακόμη και πολύ πρόσφατα –στην συνέντευξή του στο Militaire.gr– αναφερθεί δημόσια με πολύ θερμά λόγια.

Ποιοι είναι οι απόστρατοι τα ονόματα των οποίων “παίζουν” για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Μιχάλης Κωσταράκος. Εδώ και μήνες το Militaire.gr γιράφει και ξαναγράφει ότι ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ έχει “κλειδώσει” ως υποψήφιος της ΝΔ στο Επικρατείας. Πάρα πολλοί απόστρατοι που ασχολούνται με τα κομματικά της ΝΔ μας είπαν πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αρνούμενοι να δεχτούν ότι από το κόμμα τους λένε ψέμματα για να μην αντιδράσουν όσοι δεν θεωρούσαν την επιλογή Κωσταράκου ορθή. Χθες βράδυ η πληροφορία για υποψηφιότητα Κωσταράκου μεταδόθηκε από τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ το 2015 παρέμεινε στη θέση του με προσωπική παρέμβαση Καμμένου στο ΚΥΣΕΑ. Κυριολεκτικά έβαλε βέτο για την παραμονή του και τον βοήθησε τα μέγιστα στην θητεία του ως προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Τον προστάτευσε απόλυτα όταν τέθηκαν ερωτήματα για το κόστος της αποστολής στις Βρυξέλλες. Τελευταία ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Ευρώπη άρχισε να κάνει επιθέσεις στον Καμμένο αλλά αυτά δεν μπορούν να σβήσουν το παρελθόν. Ο Μιχάλης Κωσταράκος είχε την πλήρη στήριξη Καμμένου όσο συνεργάστηκαν.

Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο πρώην Α/ΓΕΣ “δίνεται” από κύκλους της ΝΔ είτε ως υποψήφιος βουλευτής, είτε ως εξωκοινοβουλευτικός ΑΝΥΕΘΑ ακόμη και ΥΕΘΑ! Κάποιοι διαδίδουν ότι έχει λάβει προσωπικές διαβεβαιώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι όχι απλά αγαπημένος Αρχηγός του Πάνου Καμμένου, αλλά και κάτι παραπάνω. Ο Καμμένος του είχε τυφλή εμπιστοσύνη και έχει πολλές φορές εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την απόφαση αποστρατείας του.

Νίκος Μανωλάκος. Πρώην ΑΣΔΕΝάρχης. Ο Καμμένος “πίνει νερό στ΄ όνομά του” και πνέει μένεα για την αποστρατεία του. Κι αυτός υποψήφιος με τη ΝΔ.

Ο μόνος αξιωματικός για τον οποίο ο Καμμένος έχει μιλήσει με θέρμη και δεν έχει ακουστεί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι ο πρώην Αρχηγός Στόλου Ι.Παυλόπουλος.

Γι΄ αυτό λέμε ότι μπορεί να λένε διάφορα περί Μητσοτάκη και Καμμένου, αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ έχει πάρει όλους τους αξιωματικούς που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στήριξε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016