Το “να αφήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις εκτός προεκλογικής εκστρατείας” το λένε όλοι. Ο πειρασμός στο κυνήγι της ψήφου όμως είναι πάντα μεγάλος. Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ζήτησε από το ΥΠΕΘΑ άδεια για να επισκεφθεί αυτές τις ημέρες τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Η απάντηση ήταν αρνητική από το γραφείο του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη. Συνεργάτες του ΥΕΘΑ εξήγησαν στους συνεργάτες του τομεάρχη Άμυνας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Γιατί είναι προφανές ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν ήθελε να πάει στα στρατιωτικά νοσοκομεία ως ιατρός που είναι ,αλλά ως υποψήφιος βουλευτής.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις το όχι του ΥΕΘΑ ισχύει για όλους. Αλλά αίτημα για περιοδεία στα στρατιωτικά νοσοκομεία μόνο από τον Βασίλη Κικίλια τέθηκε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016