Αν ήταν προμελετημένο και σχεδιασμένο το επεισόδιο με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο σε υψηλότατο επίπεδο; Η δική μας θέση έχει εκφραστεί σε άρθρο του Militaire.gr. Ναι ήταν οργανωμένο και σχεδασμένο.

Θέτουμε ένα ερώτημα κυρίως προς το ΥΠΕΞ: Το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής τι ρόλο έπαιξε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής; Ποιος έδινε σε ποιον και που αναφορά για τα ελληνικά ΜΜΕ που “δεν έχουν παίξει ακόμη τίποτα”; Αν όλα αυτά έχουν βάση είναι προφανές ότι το επεισόδιο είναι σχεδιασμένο και μάλλον δεν θα τελειώσει τη Δευτέρα, όπως κάποιοι αναμένουν στην Αθήνα. Αυτή είναι και αμερικανική εκτίμηση. Κάποιοι “αμερικανικοί κύκλοι” υποστηρίζουν πως οι Τούρκοι θα τραβήξουν το θέμα μέχρι “ανταλλαγής με τους 8”!

Για να επανέλθουμε στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή…Να ρωτήσουμε πότε επιτέλους θα κλείσει ή θα γίνουμε γραφικοί;

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016