Στην Αθήνα ορισμένοι θέλουν να ελπίζουν ότι οι προσπάθειες που γίνονται για “αποκλιμάκωση” στα ελληνοτουρκικά, είναι ειλικρινείς και θα ΄χουν αποτέλεσμα. Η εφημερίδα που μεταφέρει πιο πιστά απ΄ όλες τις απόψεις του Ερντογάν ,η Γενί Σαφάκ, προαναγγέλει την αποστολή γεωτρύπανου σε περιοχές που η Άγκυρα έχει βαφτίσει τουρκικές. Το δημοσίευμα έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική της σελίδα.

Οι Τούρκοι μας ενημερώνουν μάλιστα,ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών που έχουν κάνει το ORUC REIS και το BARBAROS H. PASA, υπάρχουν κοιτάσματα 8 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου γύρω από το νησί της Κύπρου, και 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου νοτιοανατολικά της Κρήτης και γύρω από το νησί της Κύπρου.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016