Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για μετατροπή της χώρας σε “πεδίο βολής φτηνό” αμερικάνικων στρατευμάτων“. Η ανακοίνωση αναφέρεται στην επίσκεψη του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αμερικανού πρέσβη Τζ.Πάϊατ στην Αλεξανδρούπολη.

Την ώρα που οι ΗΠΑ προκλητικά μιλάνε για “αμφισβητούμενα ύδατα” στον χώρο της τουρκικής navtex, η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε “πεδίο βολής φτηνό” αμερικάνικων στρατευμάτων -“εκπαιδευμένων, θανατηφόρων και με κίνητρο”, όπως δήλωσε ο διοικητής τους- με την εποπτεία της ελληνικής κυβέρνησης και του Αμερικάνου Πρέσβη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ,  μετέτρεψαν όλη την χώρα σε αμερικάνικη βάση, στο όνομα της δήθεν “προστασίας από την Τουρκία”, για να εισπράττουν εκ μέρους των ΗΠΑ δηλώσεις – εκτροφεία της τουρκικής προκλητικότητας και γκριζαρίσματος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Εδώ και τώρα να δυναμώσει η πάλη του ελληνικού λαού για:

–Απεμπλοκή της χώρας από τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια. Καμία συμμετοχή στις επεμβάσεις. Να κλείσουν τώρα οι ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις.

–Καμία αλλαγή συνόρων, καμία απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016