Συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας «Rosoboronexport», Όλεγκ Τρουμπτσανίνοφ, Ντμίτρι Ντάνσιν, Αντρέι Καζακόφ, Αλεκσάντρ Σαρκισιάν, Βλαντιμίρ Γκολούμπκοφ, Μιχαήλ Μιχαϊλιούκ και Ντένις Ποπώφ, με αρμόδιους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας και των Γενικών Επιτελείων πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του συστήματος αντιμετώπισης μη επανδρωμένων αεροχημάτων, «REPELLENT», όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

Όλα είναι “μπίζνες” και η κρατική ρωσική εταιρεία Rosoboronexport, μέσω της οποίας διακινούνται όλοι οι εξοπλισμοί της Ρωσίας προς το εξωτερικό -άρα και προς την Τουρκία, ήρθε να μας παρουσιάσει το “αντίδοτο” στη νέα απειλή από την Άγκυρα,με την οποία η Μόσχα είναι σε “μήνα του μέλιτος”.

Την ίδια ώρα, στη διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης έγινε παρουσίαση – επίδειξη των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του πυροσβεστικού αφρού Bioversal QF από τους εκπροσώπους της ομώνυμης εταιρείας Ιωάννη Αθανασίου (διευθύνοντα σύμβουλο), Ζαφείρη Ταμπακίδη (μέλος) και Χαράλαμπο Ταμπακίδη (μέλος). Αυτό έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. Κ.Γ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016