“Πολικές θερμοκρασίες” επικράτησαν στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης.

Ήταν η πρώτη ενημέρωση μετά από την τυπική ανακοίνωση της προσωρινής αντικατάστασης του Α/ΓΕΕΘΑ από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Η παγωμάρα προκλήθηκε από το “κενό ενημέρωσης” που προέκυψε από συγκεκριμένο Γενικό Επιτελείο. Η δικαιολογία που έχει κυκλοφορήσει γι΄ αυτό το περιστατικό είναι απίστευτη αλλά έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν μπορεί να είναι πειστικό ως δικαιολογία για τέτοια περιστατικά γιατί:

•Υπάρχουν νόμοι που είναι αυτονόητο πως πρέπει να είναι σεβαστοί απ΄ όλους.

•Υπάρχουν αποφάσεις που έχουν προκύψει από το γράμμα αλλά και την ουσία αυτών των νόμων. Και γι΄ αυτό επιβάλλεται να γίνονται απολύτως σεβαστές και στις ΕΔ να εκτελούνται.

•Ως γνωστόν όποιος διαφωνεί, εκτελεί και μετά εξηγεί και κυρίως στοιχειοθετεί την διαφωνία του.

•Όποιος διαφωνεί με τους νόμους και τις αποφάσεις που προκύπτουν απ΄ αυτές απλά παραιτείται.

Ευτυχώς στις ΕΔ υπάρχουν νόμοι, κανόνες, διαταγές για όλα! Γι΄ αυτό και όλα είναι τελικά απλά. Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι είναι περίπλοκα.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016