Η αλλαγή του συνόλου σχεδόν  των αξιωματικών που υπηρετούν στη ΣΣΑΣ, την σχολή με τις υψηλότερες βάσεις,  μόνο καλό δεν έφερε.

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει είναι ο ελάχιστος χρόνος για διάβασμα, πολύωρες τελετές ορθοστασίας χωρίς νόημα και “νέες” πρακτικές στην προετοιμασία για την  ακαδημαϊκή εκπαίδευση και στο καθημερινό  πρόγραμμα της ιστορικής αυτής Σχολής.

Η αναζήτηση της προέλευσης του διοικητή της ΣΣΑΣ συνεχίζεται και ενώ όλες οι υπόλοιπες σχολές υποψηφίων αξιωματικών (ΣΣΕ, ΣΙ, ΣΝΔ,ΣΑΝ) έχουν ως διοικητή απόφοιτο τους, στη ΣΣΑΣ αντίθετως, μετά την ιατρική, πήγαμε στα τεθωρακισμένα, μετά στο πεζικό,  κατόπιν σε ιπτάμενο Ίκαρο και τώρα σε ελικοπτερά. Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατό ένα ίδρυμα που διοικείται κάθε χρόνο από διαφορετικής προέλευσης αξιωματικό θα μπορέσει να ορθοποδήσει και να βρει τους ρυθμούς του. Ευχόμαστε να είναι το “κάθε αρχή και δύσκολη ” και όχι η έναρξη ενός νέου πειράματος στην πλάτη των σπουδαστών της ΣΣΑΣ και της ιστορίας αυτής της Σχολής.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016