“Κάτι τρέχει με του Γάλλους” και τα ελληνικά εξοπλιστικά αλλά το ερώτημα είναι που θα καταλήξει του “τρέξιμο”. Ο ΥΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης είδε στο Βουκουρέστι τη Γαλλίδα ομόλογό του και σίγουρα μίλησαν για τα δύο θέματα που μας καίνε: υποστήριξη Mirage 2000 και γαλλικές φρεγάτες.

Σήμερα στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή και στελεχών της ΓΔΑΕΕ με στελέχη της Διεύθυνσης Εξοπλισμών της Γαλλίας (DGA), με επικεφαλής τον Στρατηγό Th. Carlier, διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της DGA.

“Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εξετάστηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασιών”, γράφει η ανακοίνωση. Τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος είναι κυρίως αυτά που προαναφέραμε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016