Κάποιοι στο ΓΕΣ φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να σηκώσουν δικό τους “μπαϊράκι”, αγνοώντας και την πολιτική ηγεσία και τον Α/ΓΕΣ. Μόλις προχθές δημοσιεύσαμε δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ με την οποία έδινε σαφέστατες οδηγίες στα Γενικά Επιτελεία για την τήρηση όσων προβλέπονται στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ για τους ΕΜΘ. ΓΕΝ και ΓΕΑ έχουν ήδη εφαρμόσει όσα προβλέπονται.

Στο ΓΕΣ όμως κάποιοι …αντιστασιακοί κάνουν ότι μπορούν για να καθυστερήσουν αναμένοντας προφανώς τις εκλογές της Κυριακής και την πιθανή κυβερνητική αλλαγή.

Κάποιοι μάλιστα έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν τις ρυθμίσεις για τους ΕΜΘ παράνομες! Θα ΄πρεπε να ξέρουν με τόσα χρόνια σε υπηρεσίες υπουργικών γραφείων ότι ένας νόμος καταργείται μόνο με άλλο νόμο.

Κι εδώ τίθεται το εύλογο ερώτημα, γιατί στο όλο θέμα είναι σαφές ότι έχει εμπλοκή και η ΝΔ: σκοπεύει να καταργήσει όσα προβλέπονται για τους ΕΜΘ αν γίνει κυβέρνηση;
Καλό θα ΄ναι να το πουν τώρα. Πριν τις εκλογές…

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016