Στην Κρήτη βρίσκεται ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης για τις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης. Μ΄ αυτή την ευκαιρία ο ΥΕΘΑ επισκέφθηκε τις περιοχές που είχαν υποστεί ζημιές από τα κύματα κακοκαιρίας που είχαν πλήξει το νησί και στις οποίες οι ΕΔ είχαν αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών. Όπως ήταν αναμενόμενο όπου εμπλέκονται οι ΕΔ, όλα έχουν αποκατασταθεί σε χρόνο ρεκόρ. Η συμβολή των ΕΔ σε τέτοιες περιπτώσεις όπως επεσήμανε στη συνέντευξή της στο Militaire.gr και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου είναι πάντα καταλυτική.

Militaire.gr: Ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης στις περιοχές της Κρήτης που είχαν πληγεί από την κακοκαιρία from Militaire.gr on Vimeo.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016