Ηχηρή απάντηση σε όσους του επιτίθενται για την ηχογράφηση των συνεδριάσεων του Eurogroup, αλλά και γιατί αυτά άκουσε ο Κώστας Γαβράς προκειμένου να δημιουργήσει την ταινία “Ενήλικοι στο δωμάτιο”, αναμένεται να δώσει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουρής στα “Παιχνίδια Εξουσίας”, του news247.gr ,ο πρώην υπουργός Οικονομικών, επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και συγγραφέας του βιβλίου “Ενήλικοι στην Αίθουσα” που σκηνοθέτησε ο μεγάλος μας δημιουργός Κώστας Γαβράς, προτίθεται να καταθέσει τις ηχογραφήσεις του Eurogroup στην ελληνική Βουλή!

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Γιάνης Βαρουφάκης “πετάει το μπαλάκι” στο Προεδρείο της Βουλής και προσωπικά στον Πρόεδρό της Κωνσταντίνο Τασούλα, πρώτον για το εάν θα τα παραλάβουν και δεύτερον, αν θα τα δημοσιοποιήσουν ή όχι.

Εν τω μεταξύ, αρκετές συζητήσεις προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 την Παρασκευή στο Νews 24/7, καθώς-μεταξύ άλλων- “πέταξε το γάντι” στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις δηλώσεις τους περί σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015, όταν υπουργός Οικονομικών ήταν ο Γ. Βαρουφάκης.

“Πολύ φοβάμαι ότι είναι πολύ δειλοί να το τολμήσουν. Μακάρι να το κάνουν. Εκεί από κατήγοροι θα μετατραπούν σε κατηγορούμενους-όπως στα χρόνια του Ζ!” δήλωσε χαρακτηριστικά, τη στιγμή που πληθαίνουν όσοι πιστεύουν ότι τελικά η συγκεκριμένη Επιτροπή θα μετατεθεί στις …ελληνικές καλένδες – αν και επί του θέματος αναμένεται να τοποθετηθεί με συνέντευξη που θα παραχωρήσει την Κυριακή στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016