Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε σήμερα πως η συνάντηση των Δημοκρατικών ηγετών στον Λευκό Οίκο διεκόπη απότομα καθώς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «βρισκόταν σε κλονισμό», έπειτα από την έγκριση ψηφίσματος από την Βουλή των Αντιπροσώπων το οποίο καταδικάζει την απόφαση του Ρεπουμπλικανού προέδρου για απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία.

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας – περισσότεροι από 2 προς 1 Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ψήφισαν ενάντια σε αυτό που ο πρόεδρος έκανε – πιθανόν τον κλόνισε. Επειδή ήταν ταραγμένος από αυτό», τόνισε η Πελόζι σε δημοσιογράφους. «Είδαμε τον πρόεδρο κλονισμένο, είναι θλιβερό».

«Ήταν προσβλητικός, ειδικά προς την κυρία Πελόζι», δήλωσε ο Τσακ Σούμερ, αρχηγός της Δημοκρατικής μειοψηφίας στη Γερουσία.