Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας με μήνυμά του στο  twitter διαψεύδει συνδικαλιστή της αστυνομίας, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ ,υποστήριξε ότι υπήρχε αστυνομική φρούρηση στο σπίτι του, από το οποίο εκλάπησαν αντικείμενα και έγγραφα.
Το μήνυμα Τόσκα:

Σταύρος Μπαλάσκας, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/thyma-klopis-o-nikos-toskas-proin-ypourgos-prostasias-tou-politi
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Ο συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας , μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής ,είχε υποστηρίξει στον ΣΚΑΙ, ότι ο κ.Τόσκας “έχει μεγάλη φρουρά”.
Η αλήθεια είναι ότι αφαίρεσαν όλη τη φρουρά και τη φύλαξη του σπιτιού και πότε δεν έστειλαν τα άτομα που προβλέπονταν από τις κείμενες διαταγές, για να φυλάσσουν έναν πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ασφάλεια που όλοι οι πρώην υπουργοί αυτού του  υπουργείου ποτέ δεν έχασαν.
Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016