Τη Δευτέρα  9 Ιουλίου  ο  συγγραφέας Νίκος Κλειτσίκας  παρουσιάζει το νέο του  βιβλίο «Ο Θεός να σε προστατεύει… Ω Συρία»,  των εκδόσεων ΚΟΜΝΗΝΟΣ, στο  POLIS ART CAFÉ στις 8 μμ, (οδος Πεσμαζόγλου).

Στο βιβλίο του Νίκου Κλειτσίκα «Ο Θεός να σε προστατεύει… Ω Συρία», ανασύρονται πικρές αλήθεια για τη Δύση, αποκαλύπτεται ο ρόλος Ρωσίας, Παλαιστινίων και Χετζμπολάχ και διαλύονται μύθοι, όπως αυτός των Κούρδων μαχητών και αποκαλύπτεται ο ρόλος των διεθνών ΜΜΕ και της κοσμοπολίτικης τώρα πια, ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Ένα συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό βιβλίο με ήρωες και «αποβράσματα», με τα βάσανα πάνω απ’ όλα, τις οδύνες και την πίστη στην αλήθεια και το δίκαιο ενός ολόκληρου λαού.
Κι ακόμα:
Αδίστακτος, αιμοσταγής δολοφόνος που δεν πείθεται να εγκαταλείψει την εξουσία, οδηγώντας στην απελπισία έναν ολόκληρο λαό;
Κι όμως, η εικόνα που έχουμε διαμορφώσει στη Δύση για την «Αραβική Άνοιξη», τον ανελέητο πόλεμο στη Συρία και τον Μπασάρ Αλ Άσαντ είναι… εικονική.
Ένα τεράστιο δίκτυο παραπληροφόρησης έχει στηθεί, όπως συνέβη  με Γιουγκοσλαβία, Ιράκ και Λιβύη, για να νομιμοποιήσει το εγχείρημα της αποπομπής του, προς όφελος συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων. Για να μετατρέψει σε αγωνιστές της ελευθερίας φονιάδες τζιχανιστές και
να διασύρει το μοναδικό στον αραβικό κόσμο πολυκομματικό,
δημοκρατικό καθεστώς.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης, η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη, ο νομικός Δημήτρης Καραμήτσας, μέλος της «Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδος-Συρίας», ο Γιώργος Παπασίμος, δικηγόρος, μέλος της «Πρωτοβουλίας 14ης Μάη».
Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Παπανικολάου.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ιστορικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού Μαρία Παυλοπούλου.
Θα παίξει μουσική και θα τραγουδήσει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016