Για πολλοστή φορά ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας , αναγκάζεται να διαψεύσει σενάρια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον εμπλέκουν με κόμματα. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ που όπως είναι γνωστό σπάνια μιλά και ποτέ δεν έχει επιδιώξει τη δημοσιότητα μετά από την αποστρατεία του, είδε και σήμερα το όνομά του να εμπλέκεται από το “υπό ίδρυση Μακεδονικό κόμμα”, σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα.

Το Militaire.gr επικοινώνησε με τον Στρατηγό Γράψα ο οποίος κοφτά απάντησε ότι “δεν είχα ,δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω σχέση με οποιονδήποτε κομματικό σχηματισμό. Είναι η πολλοστή φορά που χωρίς να έχω καμία απολύτως σχέση , εμπλέκομαι σε σενάρια επιστημονική φαντασίας”, δήλωσε ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ.

Το κείμενο του “υπό ίδρυση Μακεδονικού κόμματος” προτείνει τον κ.Γράψα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016