Δεν κρύψαμε ποτέ ότι υποστηρίζουμε την χρήση στολής εκστρατείας και από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων και ειδικά στον ΣΞ. Και εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι στην καθημερινότητα τους, όπου προβλέπεται βεβαίως οι Αρχηγοί είναι καλύτερο να προτιμούν στολή που τους φέρνει πιο κοντά με το προσωπικό.

Ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής είναι αλήθεια ότι δείχνει να προτιμά αυτή την επιλογή κι αυτό είναι θετικό. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να τηρεί αυτόν τον “κώδικα ενδυμασίας” στην καθημερινότητα. Βέβαια παντού πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο κι αυτό μας επισημαίνουν στελέχη του ΣΞ.

Στη φωτογραφία είναι ο κ. Λεωνίδας Παπασταματίου,που προσέφερε στη μνήμη της συζύγου του Ήρας Παπασταματίου, δωρεά για την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση της πτέρυγας 5Α του 401 ΓΣΝΑ, την οποία αφιέρωσε στους «Μαχητές του Αιγαίου». Μέσω της ίδιας δωρεάς, εκσυγχρονίστηκε και το Παθολογοανατομικό εργαστήριο του νοσοκομείου με σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμό και ιατρικά συγγράμματα, κατόπιν επιθυμίας της αείμνηστης συζύγου του.”

Αυτό που επισημαίνουν τα στελέχη είναι πως δεν είναι δυνατόν σε επίσημη τελετή  Απονομής Διαμνημόνευσης «Αξίας και Τιμής», σε έναν τέτοιο Δωρητή, να εμφανίζεται ο Αρχηγός ΓΕΣ με φόρμα στολή παραλλαγής. Η αλήθεια είναι ότι λίγες ώρες αργότερα σε ανάλογη τελετή για τον απερχόμενο Αμερικανό Ακόλουθο Άμυνας , η επολογή ήταν διαφορετική.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016