Ο “Φαντομάς” που έγινε mr.Military Club, στοχεύοντας να εξοικονομεί “ένα μισθό το χρόνο για τους στρατιωτικούς”

“Φαντομάς” του Αιγαίου για πολλά χρόνια… Ο Ζήσης Μιχαλόπουλος είχε τη τύχη να πετά με τα F-4 Phantom της ΠΑ, σε εποχές αυτά κυριαρχούσαν στο Αιγαίο. Πνεύμα ανήσυχο, πριν ακόμη φθάσει η ώρα της τελευταίας προσγείωσης είχε αποφασίσει το επόμενο βήμα του. Το οποίο πολλοί χαρακτήριζαν…μετέωρο.

Ο Ζήσης Μιχαλόπουλος “άνοιξε φτερά” στον δύσκολο κόσμο των επιχειρήσεων και πέτυχε. Εμπνεύστηκε, ίδρυσε και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια το γνωστό στις στρατιωτικές οικογένειες Military Club! Ποιος είναι ο στόχος του; “Να εξοικονομώ κάθε χρόνο ένα μισθό για τους συναδέλφους μου στρατιωτικούς”, λέει ο ίδιος.

Ο Ζήσης Μιχαλόπουλος μιλά για την ΠΑ, το άλμα στις επιχειρήσεις και φυσικά για το “παιδί” του , το Military Club. Είναι το πρώτο πρόσωπο των ΕΔ από τα πολλά που θα παρουσιάσουμε σε βάθος χρόνου. Πρόσωπα που έχουν πετύχει όχι μόνο εντός ΕΔ αλλά εκτός απ΄ αυτές.

Δείτε τη συνέντευξη.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016