Ο Δανο-Αμερικανός ηθοποιός Βίγκο Μόρτενσεν άσκησε δριμεία κριτική στο ακροδεξιό κόμμα Vox της Ισπανίας, επειδή χρησιμοποίησε μία φωτογραφία του χαρακτήρα που υποδύθηκε στην κινηματογραφική ταινία “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, του Άραγκορν σε μία πολιτική ανάρτηση στο Twitter.

Την ημέρα των βουλευτικών εκλογών τον περασμένο μήνα, το Vox δημοσίευσε μια φωτογραφία του Άραγκορν με την ισπανική σημαία και το έμβλημα του κόμματος στην πλάτη του να έρχεται αντιμέτωπος με έναν εχθρικό στρατό, ο οποίος αποτελείται, όπως φαίνεται από τις σημαίες, από κόμματα της αριστεράς, φεμινιστικές οργανώσεις, οργανώσεις της LGBT κοινότητας, φιλελεύθερα ΜΜΕ και αυτονομιστικές ομάδες. Στο tweet αναγράφεται: “Ας αρχίσει η μάχη! #Για την Ισπανία”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016