Μοτοδυναμική

Μέσω της εταιρείας του Ομίλου ”Sixt” ,η Μοτοδυναμική συνεχίζει να προσφέρει τη στήριξή της και στη δεύτερη φάση της πανδημίας στο Δήμο Αθηναίων και τη Δημοτική Αστυνομία

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας και το έργο της ενισχύεται σημαντικά με την παραχώρηση των οχημάτων του Ομίλου της Μοτοδυναμικής.

Η Δημοτική Αστυνομία συμμετέχει από το Μάρτιο ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας και διενεργεί καθημερινούς ελέγχους σε όλη την Αθήνα με στόχο την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Covid-19.

Info/Photo: motodynamics.gr

Γιάννης Κωνσταντόπουλος
Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες στο χώρο των Media και του Ειδικού Τύπου (Car Magazine, Top Gear, Esquire, Porsche Magazine, Eurobanker, Best of Cars, The ONE magazine κ.ά.). Τα τελευταία χρόνια «οδηγεί» το 4Drivers με συμμετοχή αρθρογράφων που εκτιμούν την αντικειμενική ενημέρωση, την απόλαυση της οδήγησης και τη δημιουργική ματιά. Οι φήμες λένε πως με τόση κατανάλωση βενζίνης, βαρύνεται για σημαντικό μέρος της τρύπας του όζοντος. Δηλώνει ένοχος.