Από τη Σχολή Πυροβολικού και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων ξεκίνησε τις περιοδείες του σε μονάδες του Στρατού Ξηράς ο νέος αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς. Οι επισκέψεις του νέου Α/ΓΕΣ δίνουν και μια απάντηση για την κατάσταση της υγείας του μετά από την περιπέτεια που πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, ο νέος αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Πυροβολικού και τη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Πυροβολικού και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, μιλώντας προς το προσωπικό ο νέος αρχηγός έθεσε τη συνεχή και επιχειρησιακή εκπαίδευση ως πρώτη προτεραιότητα του Στρατού Ξηράς προκειμένου «όλοι να γίνουν άριστοι μαχητές στο αντικείμενο τους», προέτρεψε σε αποφυγή παράλληλων δράσεων κατά τη διάρκειά της εκπαίδευσης, ενώ ζήτησε δικαιοσύνη προς όλους ανεξάρτητα εάν κάποιους πιθανώς να μην τους ικανοποιεί.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016