Μέσω της  ιστοσελίδα Ora News, o πρώην πρωθυπουργός  της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατά του Ράμα, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί για προδοσία υπέρ της Ελλάδας!

Διαβάστε τι γράφει:

Φίλοι! Σήμερα στο Λονδίνο, ο Γεώργιος Ζωγράφος ο Β΄, ο Εντβίν Κριστάκ Ράμα, σε μια πράξη εσχάτης εθνικής προδοσίας, μαζί με τον Τσίπρα, αποφασίζει:

-Το νέο, δεύτερο διαμελισμό μετά το 1913, των αλβανικών εδαφών. Ο διαμελισμός θα στηρίζεται σε Συμφωνία που καταρτίστηκε από το Άλφα μέχρι το Ωμέγα, στην Αθήνα.

-Η Ελλάδα παίρνει  της Αλβανίας 1.200 τετ χλμ θαλάσσιου χώρου και

-Τρισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, δηλαδή τις μεγαλύτερες πετρελαιοφόρες ζώνες  και αποθέματα αερίου στη Μεσόγειο. Σύμφωνα με τη Συμφωνία αυτή, με μια ληστρική και σε βάρος της Αλβανίας πράξη,  η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα από 6 σε 12 μίλια, τη στιγμή που με τους δύο άλλους γείτονες, η Ελλάδα έχει υπογράψει  για μόνο 6 μίλια.

Εκτός αυτού, ο Γεώργιος  Ζωγράφος ο Β΄ σήμερα στο Λονδίνο, προδίδει, προσβάλλει και παραδίδει την αξιοπρέπεια του αλβανικού έθνους, αποφασίζει να σβήσει από προσώπου γης τους όρους ΄΄ τσάμης΄΄ και ΄΄τσαμουριά΄΄ και ως ένας από τους πιο άγριους εχθρούς στην εθνική ιστορία των Αλβανών, ποδοπατά την ιστορία, τις θυσίες, της γενοκτονίας  των τσάμηδων και  της ΄΄μαρτυρικής  τσαμουριάς΄΄.

Φίλοι, η μαύρη αυτή ημέρα καλεί τους Αλβανούς να βάλουν το συντομότερο δυνατό στη θέση  του το Γεώργιο Ζωγράφο τον Β΄ και να τον ρίξουν στο κάλαθο των αχρήστων  και προδοτών του αλβανικού έθνους.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016