Φωτογραφίες ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στις 17.00  το απόγευμα βρέθηκε στο ΥΠΕΘΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πρόγραμμα επισκέψεων που κάνει στα υπουργεία, με το ΥΠΕΘΑ να είναι το τρίτο, μετά από τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας. Ο κ.Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και την στρατιωτική ηγεσία για την κατάσταση των ΕΔ και από το ΕΘΚΕΠΙΧ ήταν προγραμματισμένο να επικοινωνήσει  με πλοία του Στόλου αλλά και με προσωπικό του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορία που υπηρετεί σε μονάδες ακριτικές και κρίσιμες.

Είναι καλές οι επισκέψεις, αλλά μετά απ΄ αυτές θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια συζήτηση ουσίας για το τι πρέπει να κάνουμε και τι πρέπει να αλλάξουμε στην αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής. Γιατί πάρα πολλά έχουν αλλάξει και περισσότερα θα αλλάξουν δυστυχώς προς το χειρότερο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016