Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

Ανχης εα Ειδικών Δυνάμεων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!
Ο κορωνοϊός δεν είναι ιός που μεταλλάχθηκε και μεταφέρθηκε από νυχτερίδα ή παγκολίνο στην Κίνα. Ο ιός βρίσκεται στις κάργιες του στρατοπέδου στη Ρεντίνα και περιφέρεται ανεξέλεγκτος (είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα πλατάνια του στρατοπέδου είναι γεμάτα από κάργιες). Αυτή την πολύ σημαντική ανακάλυψη έκαναν τα μεγάλα κεφάλια του στρατεύματος συνεπικουρούμενα από άχρωμους, άοσμους (και ενίοτε δύσοσμους) εμπλεκόμενους επιτελικούς φωστήρες.
Ενώ στον μικρό χώρο του μνημείου των Ειδικών Δυνάμεων στο Καβούρι βρέθηκε χώρος ικανός για Υπουργό, Υφυπουργό, αρκετούς παρατρεχάμενους και λίγους θεσμικούς εκπροσώπους, στη Ρεντίνα πρέπει η μέτρηση του ιικού φορτίου και άλλων ιολογικών παραμέτρων να χτύπησε κόκκινο και δεν κλήθηκε κανένας στην τελετή πλην των τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών αρχών.
Εκτίμησαν δηλ. οι εμπλεκόμενοι φωστήρες ότι στον ανοικτό χώρο μεγαλύτερου του ενός γηπέδου ποδοσφαίρου που υπάρχει έναντι του ιστορικού μνημείου πεσόντων καταδρομέων και στο οποίο συνήθως υπήρχαν στο παρελθόν 200-300 καλεσμένοι φέτος λοιπόν κρίθηκε ότι ήταν ανεπαρκής ακόμα και για 10 αντιστράτηγους ε.α ή υποστρατήγους ε.α των Ειδικών Δυνάμεων, με πολυετή υπηρέτηση στις Μοίρες Καταδρομών, με διοίκηση σε σχηματισμούς Ειδικών Δυνάμεων και με ιστορία σεβαστή από όλους εμάς τους μικρότερους που τους ζήσαμε εν υπηρεσία ή διδαχτήκαμε από τα έργα τους, την στάση ζωής που είχαν και τις επιτυχίες τους.
Έκριναν δηλ. οι αυτόφωτοι φωστήρες ότι :
Οι αντιστράτηγοι και υποστράτηγοι ηλικίας 70 χρόνων και άνω είναι πολύ απείθαρχοι και δεν θα τηρούσαν τις αποστάσεις ή θα μεταπηδούσαν ωσάν λαγουδάκια σε άλλες θέσεις από τις υποδεικνυόμενες..
Το μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων δεν είναι και τόσο σημαντικό για όλους αυτούς που επί σειρά ετών (30 και άνω) υπηρέτησαν στις καταδρομές και κάποιοι πολέμησαν (μερικοί εξ αυτών τραυματίσθηκαν) στις επιχειρήσεις Κύπρου 1974.
Έφεδροι οπλίτες που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις δεν μπορούσαν να κληθούν έστω και 10 άτομα ως αντιπροσωπεία – μέσω των αναγνωρισμένων συλλόγων Ειδικών Δυνάμεων – γιατί θα ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο.
Τέλος δεν μπορούσαν να σταλούν επιστολές – όχι πρόσκλησης όπως κάθε χρόνο γίνεται σε όλους αυτούς που προανέφερα – αλλά ενημέρωσης για την μη υλοποίηση με το σύνηθες τρόπο μιας τόσο σημαντικής τελετής μνήμης και απότισης φόρου τιμής γιατί μπορεί να κολλούσαν ιό μέσω του σαλιώματος του γραμματοσήμου..
Όλοι αυτοί λοιπόν που συμμετείχαν στην απαράδεκτη φετινή ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ & ΠΑΡΩΔΙΑΣ θα ήταν πρωτοπόροι:
Σε κάλεσμα προσώπων αν υπήρχε πολιτικός και έπρεπε να φανεί «λαός» και συμμετοχή για ενίσχυση εικόνας.
Θα φωτογραφίζονταν αγκαλιά με όλους τους προαναφερόμενους στρατηγούς για να πάρουν like και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη πολιτικών.
Θα ήταν πρώτοι όπου υπήρχε τελετή και εκδήλωση με πολιτικά πρόσωπα, για να αυξήσουν τις γνωριμίες τους και για μην μακρηγορώ αν είχαμε γυναίκα πρωθυπουργό ή υπουργό Εθνικής Άμυνας θα είχαν ήδη ξεκινήσει το …. βελονάκι για να μπορούν να εντυπωσιάσουν στην πρώτη επαφή με τις ικανότητές τους.
Τελικά, καλά έλεγε ο Τσιόδρας «Κάποιοι δεν ξέρουν να φοράνε καλά τη μάσκα τους και μένουν απροστάτευτοι». Τα προσωπεία έπεσαν και βγήκαν τα σαλιγκάρια ….
Ο ασυμπτωματικός στον COVID19 αλλά extra αλλεργικός στους γλοιώδεις οσφυοκάμπτες, Νικόλαος Σκιαδάς, Ανχης εα Ειδικών Δυνάμεων

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016