Ο κορονοϊός, οι “ξεχασμένοι” στρατιωτικοί και που πάνε οι δωρεές του Έβρου; Α.Τσουκαράκης

Από την ημέρα που η κρίση του κορονοϊού πήρε διαστάσεις και στην Ελλάδα, πάρα πολλοί είναι οι στρατιωτικοί που με μηνύματα τους διαμαρτύρονται και παραπονούνται για σημαντικές ελλείψεις στα μέτρα προστασίας τους, αλλά και για αποφάσεις που δεν έχουν σχέση με τη λογική…

Σ΄ ένα από τα διαγγέλματα που έκανε ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι δεν θα ξεχάσει αυτούς που σήμερα μάχονται για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Ιατρούς, νοσηλευτές , στρατιωτικούς και αστυνομικούς. Στο επόμενο διάγγελμα ανακοίνωσε ένα επιπλέον ποσό δώρου Πάσχα για τους ηρωϊκούς ιατρούς και νοσηλευτές , αλλά δεν είπε κάτι για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας.

Στο στούντιο του Militaire.gr, o πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, μιλά αναλυτικά και για τα δύο θέματα. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Ο κ.Τσουκαράκης θέτει κι ένα ζήτημα για το που πάνε όλες αυτές οι δωρεές , σε είδος, που κάνουν απλοί πολίτες για τους στρατιωτικούς που δίνουν το 100% των δυνάμεων τους στον Έβρο. Το ερώτημα που θέτει είναι σοβαρό και απαιτεί μια απάντηση.