Ο κ.Κώστας Υφαντής-Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και καιθηγητής στο πανεπιστήμιο Καντίρ Χας της Κωνσταντινούπολης, είναι ο καλεσμένος της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης του Militaire.gr, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι ειδήσεις δεν έλειψαν, ειδικά στα ελληνοτουρκικά και ο κ.Υφαντής με μια ψύχραιμη αλλά και ρεαλιστική ανάλυση, βάζει γεγονότα και πληροφορίες σε μια τάξη και εξηγεί γιατί ο Ερντογάν εκ των πραγμάτων θα “παίξει” τη μεγάλη του “ζαριά” στην νοτοοανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο και στο Αιγαίο.
Μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον που εξηγεί πολλά απ΄ όσα συμβαίνουν με τον “ζωηρό γείτονά μας”, το πρωί του Σαββάτου στο Militaire.gr.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016