Ο Άγγελος Συρίγος αναπληρωτής καθηγητής διεθνούς δικαίου και εξωτερικής πολιτικής στο Πάντειο πανεπιστήμιο, μιλά στο Militaire.gr για όσα έγιναν στα Σκόπια με το δημοψήφισμα και για όσα πρόκειται να γίνουν. Για τα πρώτα εξηγεί με ψυχραιμία γιατί προέκυψε η μεγάλη αποχή στο δημοψήφισμα και για όσα έρχονται εκφράζει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να δεχτεί εκ νέου πιέσεις για περισσότερες υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων.

Εξηγεί γιατί οι ΗΠΑ θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, τον ρόλο της Ρωσίας και μιλά για την πραγματική διάσταση της τουρκικής επιρροής στο γειτονικό κράτος.

Αναλύει όλα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και όλα όσα προσπαθεί να πετύχει ο Ερντογάν. Μιλά για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της έντασης στην Κύπρο και τέλος αναφέρεται στην τραγωδία της Συρίας που μας επηρεάζει.

Αύριο το πρωί στο Militaire.gr, μια τηλεοπτική συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016