Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος παρουσίασε στο Ζάππειο τα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος επικαλέστηκε αρκετές φορές τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος στον ίδιο χώρο είχε υπογράψει την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Επικαλέστηκε όμως και τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος από τη δεκαετία του 1990 είχε προβλέψει το “μαύρο δρόμο” που πήρε τελικά η Ευρώπη.
Το νοήμα όσων είπε ο Καμμένος επικεντρώνεται στη φράση “ναι στην Ευρώπη, αλλά όχι σ΄ αυτή την Ευρώπη”.
Αυτό που θα κλέψει πάντως την παράσταση στην προεκλογική καμπάνια των ΑΝΕΛ είναι πάλι το τηλεοπτικό σποτ! Οι ΑΝΕΛ και ο Καμμένος έχουν δημιουργήσει παράδοση καλών προεκλογικών τηλεοπτικών σποτ. Από τον πιτσιρικό με το σπασμένο χέρι τώρα έχουμε έναν εκπληκτικό σκύλο που θες δεν θες σου τραβάει την προσοχή. Αν θα καταφέρει να περάσει και το μήνυμα που θέλει ο Καμμένος θα το ξέρουμε στις 26 Μαίου.

Ο σκύλος λέγεται Boris και ήταν παρών στο Ζάππειο!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016