Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας εμφανίζεται και μιλά μόνο κάθε φορά που οι συνταξιούχοι είναι να πάρουν ένα μικρό κομμάτι από τα πάρα πολλά που τους πήραν οι κυβερνήσεις της κρίσης. Ο κ.Στουρνάρας τους πήρε πάρα πολλά ως υπουργός Οικονομικών και τώρα δηλώνει ότι αγωνιά για τα δημοσιονομικά μεγέθη, επειδή οι συνταξιούχοι θα πάρουν μερικά ευρώ παραπάνω για να προστεθούν στις έτσι κι αλλιώς μικρές συντάξεις τους! Πάντα οι συνταξιούχοι …ρίχνουν έξω το κράτος κατά τον κ.Στουρνάρα.

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάντως προβλέπει 4,1% του ΑΕΠ πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2019, υπερβαίνοντας έτσι το στόχο κατά 0,6%, υπογραμμίζει σε δήλωσή του προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, με αφορμή δηλώσεις που έκανε για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών  ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. Επιπλέον, ο αν. υπουργός ζητά από τον κεντρικό τραπεζίτη να διευκρινίσει το πώς οδηγήθηκε στα σχετικά συμπεράσματα.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016