Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη την , ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Συναυλία-Αφιέρωμα στο Έπος του 1940 με τη συμμετοχή της Ιστορικής Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, που οργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

O ΓΓ ΥΠΕΘΑ χαιρέτισε τις δράσεις του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, των οποίων σημείωσε ότι βασική πηγή δύναμης αποτελεί η εθελοντική προσφορά, ενώ μνημόνευσε και τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων στην εξασφάλιση της ιστορικής συνέχειας του έθνους μας. Ακολούθως, εξήρε την αποφασιστικότητα και την αυταπάρνηση του έθνους μας, που εκφράστηκε με το περήφανο ΟΧΙ απέναντι στον επιβουλέα της εδαφικής μας ακεραιότητας, τονίζοντας το μεγάλο χρέος που επωμιζόμαστε να παραδίδουμε τη χώρα στις επόμενες γενιές ισχυρή και ευημερούσα.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016