Ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Αντιναύαρχος (εα) Κυριάκος Κυριακίδης επισκέφθηκε την 9η Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού PARTNER, η οποία διεξάγεται στο Βελιγράδι, από 25 έως 28 Ιουν 2019.

Κατά την επίσκεψη του, είχε την ευκαιρία για σύντομη συνάντηση με τον Σέρβο Υπουργό Άμυνας κ. Aleksandar Vulin, συνεργασία με τον Υφυπουργό Υλικών και Πόρων της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Nenad Miloradovic και τον Διευθύνοντα της YugoImport SDPR κ. Jugoslav Petkovic, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στους τομείς των εξοπλισμών και συνεργασίας στον τομέα αμυντικής βιομηχανίας.

Επιπλέον επισκέφθηκε εκθεσιακούς χώρους της Σερβικής Αμυντικής Βιομηχανίας, συναντήθηκε με ομολόγους του άλλων χωρών που παρευρίσκονται στην έκθεση και με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών που διατηρούν συνεργασίες με αντίστοιχες εταιρείες της Σερβίας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016