Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν το καθεστώς Ερντογάν να έχει αρχίσει ήδη την αποστολή “παραστρατιωτικών” τζιχανιστών στη Λιβύη, με πολιτικά αεροσκάφη, τα οποία παρακάμπτουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι περισσότεροι απ΄ αυτούς είναι οι ίδιοι που έκαναν τις αγριότητες στη βόρεια Συρία. Ο Ερντογάν προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις, με τις δυνάμεις του Χαφτάρ να βρίσκονται στα περίχωρα της Τρίπολης.

 

 

 

 

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα διστάσει να μετατρέψει τη Λιβύη σε Συρία. Λειτουργώντας σταθερά ως κράτος τρομοκράτης η Τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα να ρίξει λάδι στη φωτιά. Γι΄ αυτό βέβαια οι Γερμανοί την έχουν καλέσει ήδη στη διάσκεψη του Βερολίνου!

Την Ελλάδα πάλι δεν την ακούμε πουθενά!

 

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016