Η Τουρκία στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές Ρώσων και Τούρκων αξιωματούχων στην Άγκυρα για τη Συρία, δεν πήγαν καθόλου καλά και οι Ρώσοι αποχώρησαν. Στην Ιντλίμπ και στο Χαλέπι οι δυνάμεις του Άσαντ, υποστηριζόμενες από Ρώσους σαρώνουν την περιοχή και οι Τούρκοι βρίσκονται πολιορκημένοι στα φυλάκια τους! Την ίδια ώρα ο Ερντογάν έχει εγκλωβιστεί στη σκληρή κριτική που ασκεί στον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ για το σχέδιο του για το Μεσανατολικό και στην Κωνσταντινούπολη έγινε τεράστια διαδήλωση κατά του Ισραήλ, στην οποία συμμετείχε σύσσωμη η αντιπολίτευση!

Όλα αυτά δείχνουν ότι σ΄ αυτή τη φάση οι “ζαριές” που έριξε ο Ερντογάν δεν του βγαίνουν…

Δεν είναι σύμπτωση ότι μ΄ αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις ο Ακάρ θυμήθηκε την αποστρατικοποίηση ελληνικών νησιών και τα 10 μίλια στον αέρα.

Ο εκνευρισμός της Άγκυρας θα μας απασχολήσει, είναι το μόνο βέβαιο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016