Ο Ερντογάν μοιράζει βίντεο με πρόσφυγες που “έρχονται Ελλάδα”! Προπαγάνδα για να σωθεί

Το καθεστώς Ερντογάν περνά τις πιο δύσκολες ημέρες του! Ο μύθος της “ισχυρής” και “ανίκητης” Τουρκίας κατέρρευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Όσο χρειάστηκαν τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη να βομβαρδίσουν τους Τούρκους στρατιώτες στη Συρία. 33 οι νεκροί επισήμως ,πολλοί περισσότεροι σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες.

Αμέσως το καθεστώς Ερντογάν διέσπειρε τη φήμη στην αρχή και επιβεβαίωσε με δηλώσεις ότι είναι αυτό που ελέγχει απόλυτα πόσοι μετανάστες και πρόσφυγες θα περάσουν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας. Και βγάζει και πολλά λεφτά απ΄αυτό.

Λίγες ώρες μετά από το κάζο που υπέστη η Τουρκία, τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα και το πρακτορείο Anadolu, άρχισαν να μεταδίδουν βίντεο με πρόσφυγες και μετανάστες να “τρέχουν” προς τα σύνορα με την Ελλάδα!

 

Βίντεο εκβιασμού από τον Ερντογάν με πρόσφυγες να σπεύδουν στα σύνορα με την Ελλάδα from Militaire.gr on Vimeo.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016