Ο Διοικητής της 2ης και 3ης Στρατιάς Αεράμυνας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Υποστράτηγος Ashraf Fathy Mohamed Elsanhoury, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας και την 112ΠΜ, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Α’ Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Υποπτέραρχος (Ι) Δημήτριος Τσιρογιαννίδης και ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Σαββόπουλος, αντίστοιχα.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή των Μονάδων, καθώς και για τις δυνατότητες των αντιαεροπορικών συστημάτων που διαθέτουν και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους.
Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, δέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της 2ης και 3ης Στρατιάς Αεράμυνας, όπου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016