Το στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Βασίλειου Καποτά» όπου εδρεύουν μονάδες υποστήριξης του Στρατού Ξηράς επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.
Ειδικότερα, παρακολούθησε επίδειξη των δυνατοτήτων του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ), των υλικών νέας τεχνολογίας που διαθέτει καθώς και νέων υλικών που το ίδιο έχει αναπτύξει και κατασκευάσει,
Παράλληλα κατά την επίσκεψη του ο αρχηγός ΓΕΣ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την κοινωνική προσφορά του 725ου τάγματος Μηχανικού σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, το επισκευαστικό έργο του 305ου Συνεργείου Περιοχής Τεχνικού, το μεταφορικό έργο του 784ου τάγματος Μεταφορών και την αποτελεσματική εκπλήρωση της αποστολής του τάγματος Υλικών και Πυρομαχικών/Διοίκηση Υποστήριξης Βάσης σε θέματα αναπλήρωσης υλικών του.
Τέλος, επισκέφθηκε το 791 Τάγμα Εφοδιασμού (ΤΕΦ), όπου διαπίστωσε τις δυνατότητες αρτοποίησης και παρασκευής διπυρίτη άρτου καθώς και το επιστημονικό έργο του χημείου τροφίμων.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016