Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην έδρα των Στρατιωτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAREUR), στο Βισμπάντεν της Γερμανίας, προσκεκλημένος του Διοικητή, Αντιστράτηγου Christopher Cavoli.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός ΓΕΣ, επισκέφθηκε το Στρατηγείο και το Κέντρο Επιχειρήσεων όπου του έγιναν παρουσιάσεις για την αποστολή και το έργο του Στρατηγείου όπως και για τις συνέργειες με τον Ελληνικό Στρατό. Στη μεταξύ τους επαφή οι δύο επικεφαλής συζήτησαν θέματα που αφορούν στην εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της χώρας μας και των ΗΠΑ, μέσα από την αμοιβαία συμμετοχή σε στρατιωτικές εκπαιδεύσεις αλλά και ασκήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται από τις δύο πλευρές στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, με αντικειμενικό σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση της Στρατηγικής συνεργασίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την άριστη συνεργασία μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων των δύο χωρών. Διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός της  εντατικοποίησης της συνεργασίας, τόσο στο εγγύς όσο και στο απώτερο μέλλον.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016