Η τρομολαγνεία και η παραπληροφόρηση για θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς στην καθημερινότητά τους “πάει σύννεφο”! Το πιο λυπηρό είναι ότι και τα δύο προέρχονται από στρατιωτικούς που εσχάτως εμφανίζονται ως “αντιπολιτευόμενοι συνδικαλιστές” έτοιμοι να αναλάβουν την εξουσία.

Έγινε μεγάλος θόρυβος για το μισθολόγιο, το επίδομα επικινδυνότητας, το επίδομα παραμεθορίου και τώρα για την προσπάθεια που γίνεται για την καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης. Ο θόρυβος δεν θα ήταν κακός αν δεν στηριζόταν σε ψευδή στοιχεία, τα οποία διαρρέονται από συγκεκριμένους στρατιωτικούς σε συγκεκριμένους “αγωγούς αναπαραγωγής”. Η σχέση τους είναι άμεση έτσι κι αλλιώς.

Σ΄ ότι αφορά στη νυχτερινή αποζημίωση λοιπόν, δημοσιεύουμε το σχετικό έγγραφο της ΓΣΟΣΥ προς το υπουργείο Οικονομικών, αυτούσιο ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016