Αποκάλυψη που προβληματίζει για την υπόθεση Novartis από την έμπειρη σε θέματα δικαιοσύνης δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση για την υπόθεση της Novartis η κυρία Παπαδάκου αποκάλυψε ότι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες έχει ήδη δεχτεί απειλές!

Από την στιγμή της αποκάλυψης του σκανδάλου Novartis γίνεται πολύς λόγος για τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, οι οποίοι με τις καταθέσεις τους έχουν δώσει στοιχεία για τις δωροδοκίες. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν θέσει ζήτημα με την ανωνυμία των τριών μαρτύρων και ζητούν την αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Η αποκάλυψη της Γιάννας Παπαδάκου περί απειλών στον ένα μάρτυρα δίνει άλλη διάσταση στο θέμα και βέβαια προκαλεί και ερωτήματα για τα “στεγανά” του συστήματος προστατευόμενων μαρτύρων.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016