Συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται μάλλον  παύουν να είναι συμπτώσεις…

Η κατάσταση στο ΝΝΑ όλο και προβληματίζει κάποιες φορές πιο πολύ από όσο ανέχεται το ίδιο το Δίκαιο. Παρατηρείται τελευταία στο νοσηλευτικό προσωπικό του ΝΝΑ να υφίσταται σύμπτωση μειωμένης βαθμολογίας σε Εκθέσεις Ικανότητος σε όσους / όσες θέλησαν να προστατεύσουν την αποστολή της Νοσηλευτικής Επιστήμης καθώς και τους ασθενείς καταθέτοντας νόμιμες Αναφορές που μάλλον ενόχλησαν, με αποτέλεσμα αυτοί που, σε κάθε περίπτωση, έχει ανάγκη η Διαφάνεια και η Ορθότητα να βαθμολογούνται χαμηλότερα από αυτούς που προτίμησαν το «κούρνιασμα». Οι περισσότερες περιπτώσεις μείωσης είναι αστήρικτες χωρίς δυσμενή στοιχεία ενώ αντίθετα πρόκειται για στελέχη με πολυετή εμπειρία και αν μη τι άλλος σθένος και ήθος για να αποφασίσεις να «πας κόντρα» και να φανερώσεις πράγματα κάτω από το χαλί που ούτως ή άλλως κάνουν κακό σε όλους μας και πρωτίστως στους Ασθενείς!
Πρώτοι είχαμε μιλήσει για τις φοβέρες του ΝΝΑ στο προσωπικό του. Είχαμε αναλύσει τα νομικά ατοπήματα που είχαν λάβει χώρα με συνέπεια και επιστημονικότητα. Σήμερα, επειδή φαίνεται σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να συμβαίνουν συμπτώσεις αναιτιολόγητης «μείωσης βαθμολογίας» υπογραμμίζουμε ότι «διωκόμενοι» αυτοί ίσως είναι οι λόγοι που τα παιδιά των δικαιούχων θα βρουν κάτι όρθιο στο ΝΝΑ…. Όσο για εμπρόθεσμες ή μη προσφυγές, εμείς θα βοηθήσουμε αφιλοκερδώς….Η προθεσμία κατάθεσης προσφυγής υπαγορεύεται σύμφωνα με το άρθρο 10 του εκτελεστικού Νόμου του Συντάγματος (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) του οποίου η παραπομπή ορίζει ότι «αρχίζει να μετράει» από την επομένη της επίδοσης του καθ’ου η Προσφυγή εγγράφου…..ειδικά όταν δεν ορίζεται ρητώς πότε αρχίζει!! Αυτού του είδους, πάντως, τις συμπτώσεις είναι γεγονός ότι τις συναντά κανείς σε συγκεκριμένα κράτη άλλων εποχών….

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016