Απόστρατος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με πυρετό. Ο ασθενής πήγε στα επείγοντα περιστατικά, δεν αντιμετωπίστηκε άμεσα ως πιθανό περιστατικό κοροναϊού κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα για κάποιες ώρες να ΄ρθει σε επαφή με προσωπικό του ΝΝΑ. Αρκεί να αναφέρουμε ότι έκανε ακτινογραφία και στη συνέχεια αξονική όπου και διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μέχρι εκείνη την ώρα αντιμετωπίστηκε ως ένα “εμπύρετο περιστατικό”.

Μετά από την αξονική ο ασθενής μπήκε σε θάλαμο απομόνωσης καθώς κρίθηκε ότι είναι ύποπτο περιστατικό. Όμως ήδη είχε έρθει σε επαφή με ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό.

Το παράδοξο  είναι ότι το ΠΑΣΤΕΡ το οποίο θα μπορούσε να δώσει απάντηση γρήγορα δεν λειτουργούσε χθες το βράδυ.

Μόλις επιβεβαιώθηκε το κρούσμα κοροναϊού, δόθηκε εντολή να δοθεί άδεια σ΄ όλο το προσωπικό των επειγόντων περιστατικών στο ΝΝΑ! Όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με το περιστατικό χωρίς να ΄χουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, έχουν πάρει 15 ημέρες άδεια.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016