ηφίστηκε ως η καλύτερη φωτογραφία για τη χρονιά που μας πέρασε στο μαγικό κόσμο των αγώνων ραλλί. Με την ευκαιρία, ο Νίκος Κατίκης μιλάει στο 4Drivers για τη ζωή του όλη στις ειδικές διαδρομές, για wanna be φωτογράφους και μοιράζεται μαζί μας τις καλύτερες φωτό του

Στάση Μεξικό

Όπως λέει ο ίδιος ο Νίκος Κατίκης για τη βραβευμένη φωτό της χρονιάς από τους επισκέπτες του WRC.com, «η σημαία ήταν εκεί, ο ντόπιος με το άλογο επίσης (κάθε χρόνο είναι στο ίδιο σημείο καθώς φαίνεται πως του αρέσει η δημοσιότητα), το αυτοκίνητο θα περνούσε έτσι κι αλλιώς. Τύχη είναι ότι ο οδηγός χάνει την αγωνιστική γραμμή και ότι το ελικόπτερο περνάει ακριβώς από πίσω βιντεοσκοπώντας τον αγώνα! Κατά τα λοιπά εγώ απλά πάτησα το κουμπί». Και συνεχίζει σεμνά λέγοντας πως «θεωρώ ότι είναι περισσότερο αποτέλεσμα τού ”στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή”, παρά αποτέλεσμα ικανότητας ή ταλέντου»

Δείτε τις 10 κορυφαίες φωτογραφίες του Νίκου Κατίκη καθώς και την αποκλειστική του συνέντευξη στο 4Drivers.gr

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Γιάννης Κωνσταντόπουλος
Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες στο χώρο των Media και του Ειδικού Τύπου (Car Magazine, Top Gear, Esquire, Porsche Magazine, Eurobanker, Best of Cars, The ONE magazine κ.ά.). Τα τελευταία χρόνια «οδηγεί» το 4Drivers με συμμετοχή αρθρογράφων που εκτιμούν την αντικειμενική ενημέρωση, την απόλαυση της οδήγησης και τη δημιουργική ματιά. Οι φήμες λένε πως με τόση κατανάλωση βενζίνης, βαρύνεται για σημαντικό μέρος της τρύπας του όζοντος. Δηλώνει ένοχος.